keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Topattua toppia

Singaporen ostoksia: alla fuksianpunainen Nike ja päällä lila Reebok. Reebokkia ostin myös valkoisena ja mustana...

Aivan TOP juttu jumppa/urheilutopeissa on toppaukset, sanoo pienirintainen sporttaaja. Jostain syystä näitä ei helpolla löydä kotimaan markkinoilta. Pitää lähteä Singaporeen asti. Noh, on ne nettikaupatkin keksitty, mutta jos haluaa kehitää jonkin todella oivan syyn miksi lentää 12h ostoksille, niin tässä se on. Ainakin minun mielestäni...


Topattuja toppeja löytyy Sporesta jokaisesta urheiluliikkeestä. Oikeastaan lähes kaikki myytävät topit ovat topattuja. Miksei meilläkin? Pähkäilin syitä tähän ja tulin kahteen johtopäätökseen:

A) aasialaiset naiset ovat aika pienikokoisia kaikissa suhteissa ja tästä syystä myös sporttisiin alusasuihin on lisätty muotoja tukevia ja korostavia elementtejä (lue toppauksia).

B) kulttuuriero, ollaan niin sivistyneitä ja hienotunteisia että tuollaisilla toppauksilla vältetään huomiota herättävät nöpötykset.

Olenko oikeilla jäljillä päättelyni kanssa vai ovatko tuolla suunnalla urheilevat naiset vain etuoikeutettuja tässä toppausasiassa?


Mitä olette mieltä toppauksista jumppa/urheilutopeissa: Top vai Flop?



2 kommenttia:

  1. Tollaisia toppeja on todellakin ihan hirmuvaikea löytää! Mulla on Shock Absorberin kevyesti topattu malli. Vähän aikaa sitten löysin Nellyltä tollaisen Reebokin vastaavan. Varmaan aika samanlainen kuin toi kuvassa oleva, väritys vain on eri.
    Vaikka hyväksynkin sen, että itselläni ei ole juuri muodon muotoa, jos laitan tiukan urheilutopin päälleni, niin kyllä silti tuntuu kotoisammalta, jos topissa on pieni toppaus. Juoksulenkeillä on kyllä tullut käytettyä tukevampaa ja samalla litistävämpää toppia. ...Toiseksi en ihan kamalasti halua esitteleväni tota kohdan B efektiä. :DD

    VastaaPoista
  2. Samoilla linjoilla ollaan.
    Pikkuinen toppaus jotenkin tuntuu ja näyttää vaan paremmalta. Tuki on oleellinen juttu lajeissa joissa "pompitaan" ja silloin litistys vaan kuuluu asiaan.

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.