![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjqHcXbDaS7w6E8igfTOOhG_-XZSA_VjexY_0bMaYmoqWciRhtPB5lxqIhyrteI2X6WAP-mOjTI4jaYS_izXxa4iHidG8cwMDYr2FuBf_eKzDAHiZYDdsAaNau2vr7XyB8zXW43dikeOQ/s640/IMG_3756.jpg) |
Paistettua possunkylkeä ja rapsakoiksi paistettuja kasvisnyyttejä. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4_LulyBC1GTNvCxL-q3jw8V-9YgV6_sxD-YQDY5RHK4JV-A4gG-Wnv2jjKMYN3QS7UBkuDy19ahv3Xijh-eT_dkb3TKURQa2nyl9AdAdUkSRgXuv-6ljOohzzn8Akz_1MpJYZcpaJgQ/s640/IMG_3750.JPG) |
Lihakeittoa. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhS3NkeN6q7qS3wnrmeS0dyk7xPweudxftKOtupavQkW1b69TMYaSZzNZGOLgw2A-nizaOc9o_m517fH0OUrEaL6VScfmfZ8fKoObDQJQEIt-Unfxk6A9LHDzRd8XAV6hTm51WoYOfKaw/s640/IMG_3760.JPG) |
Makea tofuannos. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOUJQwI5-AP5rKD5pPATcnA5RByk28bHWUYV5batU3Tka6q_Is7NlNEHk6pLP6uz_I7Xvb_SkM1q_NSBoMvNjz7DsPCNXCdQ3dCzg4mb8mCBhJNyLnItKySHKADnyTpGBr65bmY9xeTg/s640/IMG_3762.JPG) |
Aah, niitä dumplingseja. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKpSR23vGGoLkmXhBt587AWoaG13M2vg-hl_gzOpppXH-C2mSSSDoxh7nzD9WOuF8CKSihJUZPQyBJfUMXGdzzB1Sw7R6xFLWBQFjvd64jLBS9IZryoBfMLh0g2dqYOREA3kSyZeSuDQ/s640/IMG_3765.JPG) |
Keittoa dumplingseilla. |
Käväistiin reissumme viimeisellä Singaporen aterialla (jos lentokentän Burger Kingiä ei lasketa...) Din Tai Fung -ketjun ravintolassa. Ketju on kuuluisa loistavista dumplingseistaan. Ne ovat taidolla tehtyjä todella ohueen taikinaan ja aina niin kauniisti rypytettyjä. Tuolla atearialla saatiin dumplingsien valmistus- ja tarjoiluastioista se idea lähteä metsästämään bambuisia höyrystysastioita chinatownista...
Höyrytysastiat ovat vielä käyttämättöminä keittiön kaapissa, mutta suunnitelmana on kokeilla niillä kalan valmistusta. Dumplingsien valmistukseen eivät meidän keittotaidot riitä :-(
Oletteko muuten koskaan maisteneet dumplingseja? Jos olette niin mitä piditte?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.