Mene sen sivun alkuun, josta haluat aloittaa numeroinnin.
Avaa Sivun asettelu -välilehti.
Valitse sivun asetukset työkaluryhmästä vaihdot -> Seuraava sivu.
Avaa Lisää -välilehti.
Ylä-ja alatunniste työkaluryhmästä valitse Ylätunniste/alatunniste -> muokkaa ylä/alatunnistetta.
Jos Ylä- ja alatunnistetyökalut Rakenne välilehti ei tullut näkyviin, avaa se.
Poista valinta Siirtyminen työkaluryhmässä Linkitä edelliseen kohdasta. Tee tämä tarvittaessa ylä- ja alatunnisteessa.
Lisää sivunumero Ylä- ja alatunniste työkaluryhmästä kohdasta Sivunumero.
Jos haluat muuttaa numeroa, josta sivunumerointi alkaa, klikkaa lisäämääsi sivunumeroa oikealla hiiren napilla ja valitse Muotoile sivunumerot. Avautuvasta ikkunasta voit määritellä aloittavan sivunumeron.
Huom! Voit muuttaa lukua mistä sivunumerot alkavat valitsemalla muotoile sivunumerot.
Huom! Jos poistitkin vahingossa kaikki sivunumerot varmista että välkkyvä kirjoituspalkki oli varmasti sivulla josta halusit sivunumeroiden alkavan kun teit osanvaihdon ja linkitä edelliseen!
Onnitteluni niille jotka saavat dokumentin sivunumeroinnin noilla ohjeilla kulkemaan haluamallaan tavalla. Minun ongelmani alku ja juuri oli tietokoneeni word-ohjelmassa, tai sen versiossa johon nuo ohjeet eivät päteneet alkuunkaan.
Mutta mukavempiin asioihin eli kokkailuun. Kaiken tietokonesonnan selvittelyn sivussa piti syödäkin. Täytetyt kesäkurpitsat löytyi menulta. Täytteeksi päätyi vähän kaikkea mitä kaapista löytyi:
jauhelihaa
sipulia
paprikaa
herneitä
(kesäkurpitsoista koverretut sisustat)
salsaa
juustokuminaa
Kurret valmiina uuniin. |
Ensin täytteen paisto ja haudutus pannulla. Kesäkurret uunin pellille ja täyte päälle. Juustoraasteella koko komeuden viimeistely ja 200°c uuniin noin 20-30min. Halusin kurreni sopivan pehmeinä ja otin ne uunista vasta puolen tunnin jälkeen. Täytettä jäi sopivasti vielä yli. Sen nakkasin pakastimeen odottamaan sitä nälkäistä ja kiireistä hetkeä jolloin täytteen voi nopsaan käyttää vaikka lämpimien leipien höysteenä.
Kurret valmiina nautittaviksi. |
Kevyemmän kasvisversion tästä saa unohtamalla jauhelihan ja juustolla kuorruttelun. Täytettä kannattaa haudutella pannulla ylimääräisen nesteen haihduttamiseksi ja makujen tiivistymiseksi. Muuten ne nesteet löytyvät uuninpelliltä tai vaihtoehtoisesti täyte lilluu kesäkurpitsan sisällä kuin keittokulhossa. Suolaa, pippuria ja muita mausteita saa lisätä oman maun mukaan täytettä paistellessa. Maistelemalla löytää sen makujen balanssin - niin kuin joku keittiösuuruus on joskus sanonut. Hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.