tiistai 2. lokakuuta 2012

Viime päivien herkkuja

Trattorian herkullinen jälkkäri: Limoncellolla marinoitua päärynää, valkosuklaavaahtoa ja pistaasipähkinää.
Slurps!

Chilini alkaa vihdoin saada väriä poskiinsa ja pian pistelen sen poskeeni!

Lauantain leipomuksia: Foccacciaa basilikalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettuna.

Hieman off topic: vähemmän herkkua hommaa oli sohvasängyn kokoaminen. Osia jotain 50+, mutta...

 Valmis sohvasänky on aikas soma. Se vielä odottaa peitettä päälleen ja ensimmäisiä yövieraita sitä koeajamaan.

Vaikka kaikkea hektistä tässä on ollut menneinä päivinä, niin on silti niitä mukaviakin juttuja mahtunut mukaan. Perjantaina poikkesin naisporukalla Trattoriaan syömään ja juoruamaan. Jälkkäri vei hetkellisesti kielen mennessään ja piti keskittyä enemmän siihen syömiseen eikä juoruamiseen ;-)

Lauantaina huomasin, että "silmäteräni" alkaa vihdoin kypsyä. Puna chilin poskilla on vahvistunut nopeasti jo parissa päivässä. Tuskin maltan odottaa että pääsen sitä maistamaan ja sitten sillä maustamaan jotakin ruokaa. Foccacciaan tuskin chiliä tulen laittamaan, ehkä mieluummin johonkin texmexjuttuun. Lauantaina kuitenkin leivoskelin syksyn ensimmäisen omenapiirakan sekä pitkästä aikaa foccacciaa. Inspiraatio tuon leivän tekoon lähti siitä, että ehdottomasti eniten tänne blogiin eksyy kävijöitä hakusanalla foccaccia-leipä.

Sunnuntaina sitten päätimme koota vieras/gym-huoneeseen (Joo, saan oman kuntoiluhuoneen! siitä tarkemmin lisää kun kalustus/somistus on valmista) hankitun sohvasängyn. Ohjeläpyskä lupasi, että kahdelta kokoamiseen menee 30min. Just joo! Ikealaisten kokoaminen on ollut lastenleikkiä tähän verrattuna. Tarkkaa aikaa ei katsottu kellosta, mutta luulen että ykkösen voi huoletta lisätä tuon 30min eteen... Lopputulos oli kuitenkin kaiken kiroamisen, parin purkamisen ja jälleenkokoamisen arvoinen.

Millaista herkkua teidän viime päiviin on kuulunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.