torstai 20. syyskuuta 2012

Pieni kurkkaus nurkkaukseen
Tässä pieni katsaus uuden kotimme yhteen nurkkaan. Lisää näitä kotijuttuja tulee sitä mukaan kun alkavat paikat näyttämään kotoisilta ;-)

Mutta asiaan:
Olen pitänyt "kotitoimistoa" keittiönpöydän nurkalla jo viimeisen kahden ja puolen vuoden ajan. Miehelläni tuli mitta täyteen aina vain laajenevaan toimistooni, a.k.a. läävään eli epämääräisiin kasoihin tuikitärkeitä papereita, joita säilytin kätevästi läppärini vieressä siinä keittiönpöydällä. Ensimmäiseksi ja tärkeimmäksi tehtäväksi uuden kodin sisustamisessa tulikin hankkia minulle työpöytä.

Pöytä ei sitten ollutkaan mikä tahansa lastulevyviritelmä, vaan vanha Singer-pöytä. Ihan kelpo osoite papereilleni ja koneelleni.
Kaikkein parasta tuossa työpöydässä on sen sisällä majaileva ompelukone. Se on niin nätti, että tekisi mieli kiikuttaa kotitoimistoni tavarat takaisin keittiönpöydälle ja aloittaa ompeluharrastus... (kunhan vitsailen rakas...)
Pöydän laatikosta löytyi vielä alkuperäinen ohjekirjakin tuolle koneelle - tiedä vaikka saisi sen oikeasti toimimaan!

Mitä mieltä olette siitä kumpi kone saa olla esillä, ompelukone vai tietokone?


4 kommenttia:

 1. Tulee niin mummola-ajat tosta mieleen. Siellä oli tollainen pöytä koneineen ja hyvin toimi vielä ainakin 90-luvun lopulla. :D
  Kivaa särmää tuo kun on tollainen uutuudenkiiltävä(?) valkoinen läppäri sen päällä. Hauska idea siis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, uutuudenkiilto kyllä on karissut kahden ja puolen vuoden käytön jälkeen tuosta läppäristäni. Pikemminkin se on jo vanha ja kolhiintunut ;-)
   Toivon silti että siinä on sitä uutuuden virtaa jotta se jaksaa vielä toiset kaksi ja puoli vuotta pelittää!

   Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.