tiistai 25. syyskuuta 2012

Huhuu!

Don´t worry it's not me! 

Muuton jälkeinen säätäminen tuntuu vievän paljon aikaa ja energiaa. Sitä ei ole hirveästi jäänyt sitten täällä pyörimiseen, sorry. Koitan kuitenkin käydä täällä huhuilemassa sellaisista muista kivemmista jutuista kuin tuo arjen pyörittäminen...

Siitä tuo kuvakin. Pääsin syksyksi valokuvakurssille harrastamaan kameran räpeltämistä. Eilen kävimme ryhmässä hylätyllä tulitikkutehtaalla räpeltämässä kameroidemme ja hupsun rekvisiitan kanssa.Tehtaalla riitti roinaa ja rompetta.

Kuvauspaikka oli lievästi ilmaistuna mielenkiintoinen. Kaikki graffitit ja hylätty sälä vaikuttivat lopulta jotenkin jopa näteiltä kun niitä tarpeeksi kauan ihmetteli.
Rupesi se kotona nurkissa ja komeroissa siististi laatikoissa järjestämistä odottava roina tuntumaan aika pieneltä kaiken sen tehtaalla nähdyn romumäärän jälkeen.

Eipä tässä muuta tällä kertaa.2 kommenttia:

  1. OI, kivoja kuvia !! :D Mäkin haluan johonkin hylättyyn rähjäiseen paikkaan kuvaileen :D Niistä tulee aina jotenkin kivoja kuvia!! Kaveri tekee aina välillä vähän mallibisnestä ja ne käy kans aina jossain hylätyssä paikassa kuvaileen ja joka kerta kiinnitän huomioo nimenomaan siihen missä ne kuvat on otettu :D

    VastaaPoista
  2. Ei sitten muuta kuin kamera kassiin ja bussiin tai autoon sassiin!
    Tuonne tulitikkutehtaalle mäkin menin ihan omin päin bussilla. Mutta oli kiva että illan pimetessä meitä kuvausryhmäläisiä oli siinä muitakin - yksin en uskaltaisi siellä puöriä pimeällä.

    VastaaPoista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.