keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Ihan pähkinöinä

Olen varmaan oravalle sukua sillä pähkinät ovat suurta herkkuani. Tällä viikolla olen aloittanut aamuni parhaudella, eli parilla reilulla nökäreellä kreikkalaista jogurttia jonka päälle lorotan hunajaa ja sitten ripottelen reilun kourallisen pähkinärouhetta. Aamuni ovat alkaneet sen verran aikaisin (klo 4.50) joten kuvamateriaalin tuottamisen ajattelu ei ole ollut päällimmäisenä mielessä noina kellon lyöminä. Tässä kuva siitä mistä kaikki alkoi, pähkinöiden paahtamisesta viime sunnuntaina.

Kuumaa kamaa suoraan pannulta. Aloita paahtaminen laittamalla pähkinät kylmälle pannulle, levy päälle ja asiaan. Sekoittele pähkinöitä välillä keskilämmöllä paahdellessasi. Nenä kertoo kun on valmista - ei siis saa lähteä muihin touhuihin sillä nutsit palavat yllättävän nopeasti.


Asiasta monoihin tai ainakin melkein. Toinen asia mistä olen iloinnut tänään oli eilisen alennuslöydöt Fizzistä. Iski valinnan vaikeus ja -50% aleinto - ostin sitten kahdet kengät. Sarja "tämä ei ole muotiblogi" jatkukoon. Tässä uudet Tamariksen Peep toe avokkaat sekä puolinilkkurit.

Taustalla vasemmalla Tallinnasta löytämäni (myöskin Tamariksen - kyllä näitä nyt on tullut vastaan?) ruskeat puolinilkkurit sekä oikealla pikkujouluasuuni liittämäni vanhat aikoinaan Luxembourgista ostamani "Rokkikorkkarini".


Ei, tässä ei ole vinkkiä piilojuopoille mihin jemmata vissy - vaan millä pitää saapikkaiden varret kuosissa. Pullo varressa estää varren niiamasta ja taittumasta rypylle. Tähänhän on kaikkia virallisiakin pidikkeitä ja tukia, mutta pieni limupullo tai pantiton juotava 0,5l jogurttipullo ajaa saman asian. 

Millaisia kenkien hoitovinkkejä teiltä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.